Over mij

Ik ben Gertine –

en ik schrijf, ren, woon in Cambridge, hou van Eelco, ben theoloog en dominee (momenteel zonder gemeente) en ik ben op zoek naar een vrij, vroom en vrolijk leven.

Vrij leven –

… durven dromen – mezelf niet laten bepalen door wat ik bezit of niet bezit – balans vinden tussen focus en ontspanning – ruimte vinden voor wat echt belangrijk is – zoeken naar rust en stilte.

Vroom leven –

… geloven, hopen, liefhebben – zoeken naar zin en betekenis – proberen om iets op te vangen van wie God is – de wijsheid van eeuwenoude verhalen tot me door laten dringen – durven luisteren naar de stem van mijn ziel – de kracht van gemeenschappen ervaren.

Vrolijk leven –

… genieten van het leven van alledag – lichtvoetig maar niet oppervlakkig – leven in dankbaarheid voor wat ik heb en wat ik allemaal kan doen: reizen, hardlopen, lezen, schrijven (- en misschien wel proberen om een fantasy-boek te schrijven).

Voel je welkom!

… om mee te lezen, mee te reizen, mee te doen!

 

3 reacties op ‘Over mij

  1. Ik las net jouw artikel dat in de nieuwsbrief van de Jacobikerk is opgenomen mooi om te lezen hoe je met het gebed bezig was en bent Hoop en teleurstelling wisselen elkaar soms af. . Veel Zegen daar in Cambridge .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s